Ознака: екслузивната можност

Вести Македонија

Груевски за прв пат на македонски медиум

По бегството во Будимпешта, Унгарија поранешниот премиер Никола Груевски за прв пат ќе се појави на македонски медиум. ТВ “Сител“ ја има екслузивната можност за разговор со Никола Груевски од […]