Ознака: експерименти

Живот

На ракот МУ ДОЈДЕ КРАЈОТ!

Смртоносната болест, конечно, ќе биде победена. Чекор кон ова револуционерно откритие на полето на медицината е веќе направен, откако тимот од истражители изврши тестирања на тројца пациенти, кои боледуваат од […]