Ознака: експлицитни наредби

Вести

Како резултат на експлицитните наредби е спречена ескалација на состојбите во Собранието

Се работи за груба манипулација на јавноста, се работи за политичка хајка, се работи за јавен линч, се работи за презумпција на вина, се работи за креирање на мислење и […]