Ознака: експлицитни фотографии

Сцена

Менаџерот на Северина се огласи за новите експлицитни фотографии на пејачката

Пред еден месец во јавноста се појавија експлицитни фотографии од хрватската пејачка Северина. По тој повод, таа тогаш не се огласи, а нејзиниот менџар тогаш истакна дека станува збор за […]