Ознака: експолозија

Балкан

Eксплозија во печатницата на заштитениот сведок во случајот „Шариќ“

Непознат сторител фрлил експлозивна направа во печатницата БМГ во Белград, чиј сопственик е заштитениот сведок Небојша Јоксовиќ во процесот против Дарко Шариќ.Експлозијата се случила синоќа по 23 часот, а предизвикан […]