Ознака: екстази

Живот

Девојчиња испиле екстази мислејќи дека се бонбони

Четири девојчиња на возраст од 13 години покажале симптоми на предозираност од екстази поради што биле примени во болница во Манчестер.Девојчињата кажале дека во неделата вечерта проголтале „розеви таблети со […]