Ознака: екстерен испит

Вести

Матурантите ќе го полагаат вториот екстерен испит

Матурантите денеска од 10 часот ќе го полагаат вториот екстерен испит за кој можеа да избираат меѓу предметите математика, странски јазик, филозофија и естетика. Според податоците на Државниот испитен центар, […]