Ознака: екстерно укинато

Вести

Локалните избори во октомври, екстерното укинато

Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од продолжението на четвртата седница ги донесе измените на Изборниот законик со што се овозможи одржување на локалните избори во првата половина на […]