Ознака: ЕКСТРАДИКЦИЈА

Црна хроника

Командант Сула е екстрадиран во Македонија

Сулејман Османи, познат и како Командант Сула, е екстрадиран од Косово во Македонија.Како што јавуваат медиумите кои известуваат на албански јазик, 55-годишниот Османи веќе е во Македонија откако во јули, […]