Ознака: екстрадиција на обвинетите

Македонија

ДНК на Алил Демири пронајдена во “Омегата“ кај Смилковско Езеро

На денешното рочиште се повикани четири вешти лица, од кои тројца вештаци од Министерството за внатрешни работи. Еден од ДНК профилите откриени во возилото “Опел Омега“ што беше пронајдено по петкратното […]