Ознака: екстремен спорт

Видео Останати спортови

Велосипедист во неверојатен спуст низ планина (ВИДЕО)

Снимката на маунтинбајкерот е направена со GoPro и на неа се гледа како вози со полна брзина и прецизност низ пречките во шумата. Прескокнува преку нив со леснотија и без […]