Ознака: екстремно влажно

Вести Македонија

Лани речиси не видовме зима, ама овој јануари уште како видовме

Постудено од вообичаено, со минимални температури под нулата, и со траење од над 20 дена, како и со натпросечни количества врнежи, односно екстремно влажно време било во минатиот месец, се […]