Ознака: екцем

Живот

Не верувале ШТО се случува со нејзиниот син: Потоа го снимила и им ги отворила очите!

Тајлер Саундерс (6) од Олд Бар, Австралија, редовно се превртувал во кревет во текот на ноќта, врескајќи од болка.Од раѓањето, телото на Тајлер било прекриено со воспалени екцеми. Екстремната болка […]