Ознака: ЕК ќе предложи

Свет

За Северна Македонија ЕК ќе предложи подготвителната фаза на преговори

Кон крајот на мај Европската комисија ќе го претстави годишниот извештај за напредокот на земјите во процесот на проширувањето. Еврокомесарот за проширување и соседска политика Јоханес Хан изјави дека Комисијата […]