Ознака: Елам Кадриа

Вести

Почина сопственикот на слаткарницата „Апче“

Пријатели, роднини, познаници преку социјалните мрежи се простуваат од Елам Кадриа, сопственик на познатата скопска слаткарница „Апче“. Според објавите на социјалните мрежи, бате Елам како што многумина го нарекувале, починал […]