Ознака: елвир

Сцена

Младиот пејач Никола Тренчевски започна соработка со Андреј Миске

Новото лице на македонската естрада Никола Тренчевски започна со соработка со Андреј Миске. Тие работат на соло песна насловена како Никогаш сама, песна која е во аренби стил. За песната […]