Ознака: Елвис е жив

Контроверзни фајлови

ЕЛВИС Е ЖИВ: Дали оваа снимка конечно ја докажа најпознатата теорија на заговор?

Еден ентузијастичен застапник на теоријата дека Елвис Присли е жив тврди дека може да го докаже тоа со оваа снимка.Имено, Кралот е забележан во својот дом во Грејсленд, како си […]