Ознака: електричен шок

Живот

Влегла да се тушира, а неколку минути подоцна нејзиниот татко ја отворил вратата и…

Jована Јоциќ (27), по враќањето од работа, влегла во бањата за да се тушира, а нејзиниот татко, Јован, сфаќајќи дека нешто се случува, влегол во бањата и ќерка си ја […]