Ознака: електрична енегрија

Живот

Каде се утре ќе нема струја?

Заради техничките зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат делови од општините Зелениково, Кисела Вода, Гази Баба и Ѓорче Петров. Како што соопшти РЦУК на Град […]