Ознака: електрични автобуси

Вести

Попоски: Набавка на 50 електрични автобуси за намалување на загаденоста во градот

Во делот на справување со загадувањето ќе ни бидат потребни мерки и чекори од секој од нас поединечно, истана денес Никола Попоски од ВМРО-ДПМНЕ.-За оние најважните пред се кои се […]

Вести

Инвестиција вредна 25 милиони евра: Градот Скопје ќе набави нови електрични автобуси и минибуси

Градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски заедно со Владата на Република Македонија до крајот на годината ќе распишат тендер за набавка на нови 20 долги електрични и 30 електрични минибуси […]