Ознака: електрични колички

Занимливости

Пристигна и бебешка електрична количка

По електричните автомобили, камиони, велосипеди и тротинети, на пазарот се појави и смарт-електрична бебешка количка. Е-Стролер има два електромотора и сензор за намалување на напорот при туркањето количка угоре, а […]