Ознака: електрични минибуси

Вести

Инвестиција вредна 25 милиони евра: Градот Скопје ќе набави нови електрични автобуси и минибуси

Градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски заедно со Владата на Република Македонија до крајот на годината ќе распишат тендер за набавка на нови 20 долги електрични и 30 електрични минибуси […]