Ознака: електронска цигара

Живот

Еве зошто електронската цигара е опасна по здравјето

Вдишувањето пареа од електронските цигари може да ги оштети клетките кои се од клучно значење за нашиот имунолошки систем. Тоа го негира тврдењето на некои здравствени институции кои се уште […]