Ознака: електронски и електричен отпад

Локална самоуправа

Голема еко-акција за собирање електронски и електричен отпад во Општина Аеродром

Општина Аеродром во соработка со Друштвото за управување со отпад „Нула отпад“, од сабота, 26.11.2016 година, ќе почне голема еко-акција за собирање електронски и електричен отпад, која пак, ќе се […]