Ознака: електронски систем

Балкан

Србија по примерот на Македонија воведува електронски систем во здравството

По примерот на македонскиот систем „МојТермин“ со интегрираниот здравствен информатички систем кој неодамна го воведе Србија, веќе се поврзани 449 здравствени установи од цела Србија, а дневно се креираат по […]