Ознака: електронски цигари

Живот

Електронските цигари се ТОКСИЧНИ и КАНЦЕРОГЕНИ!

Електронските цигари емитуваат токсични испарувања, а на количината на штетност на тие испарувања влијаат фактори како што се температурата, видот и колку години е стар уредот.Ова го покажуваат најновите резултати […]