Ознака: електронско плаќање

Издвојуваме

БЕГ-Снабдување воведе електронски систем за плаќање на сметките за топлинска енергија

Балкан енерџи груп (БЕГ)-Снабдување воведе електронски систем за плаќање на сметките за топлинска енергија со кој на скопјани им се овозможува преку новата BegEPay платформа на брз и едноставен начин […]