Ознака: Елек Штрауб

Вести

Елек Штрауб и Андраш Балог поранешни директори на „Телеком“ ќе платат казни за подмитување македонски политичари

Двајца поранешни директори на „Маѓар телеком“, Елек Штрауб и Андраш Балог, се согласиле да платат парични казни и прифатиле забрана за вршење дејност за да се запре случајот против нив […]