Ознака: ЕЛЕНА ГУЛИ

Вести

Внуката на Питу Гули до Села: Јас како обична Македонка со своите 77 години и со борбата на моите предци сум доказ дека постојам повеќе од 100 години

Постојано се прашувам зошто на одреден број години нашава држава, повторно и повторно треба да биде исправена пред предизвиците за потребата на странски земји. Дали ние Македонците не припаѓаме кон […]