Ознака: Елена Китиќ

Сцена

Раста ѝ напишал бесплатно песна на ќерката на Миле Китиќ, а ова го побарал за возврат

Стефан Ѓуриќ Раста ги пишува новите песни за Елена Китиќ, ќерката на Миле Китиќ и Марта Савиќ, но под услови, кои за нашите можности, се уште невозможни.-Раста им кажал на […]

Сцена

Се мажи ќерката на Миле Китиќ: Ова е нејзиниот дечко Африканец!

Елена Китиќ ужива во животот, а како што стојат работите, изгледа таа е вљубена.Имено, Елена објави фотографија од море со црномурест дечко, кој очигледно е од Африка. „Мое“ – напишала […]