Ознака: Елена Мисиркова

Вести

Мисиркова: Ние делуваме надпартиски за семакедонско обединување

Нашиот протест е за семакедонско обединување. Да не заборавиме која е нашата основна идеја. Ние делуваме надпартиски со тоа што сакаме да ги обединиме сите оние припадници на партиите кои […]

Вести

Внуката на Мисирков: Да го спречиме разнебитувањето на Македонија, нашата држава да остане унитарна!

Да појдеме повторно по нашата маршута за да го спречиме разнебитувањето на Македонија, да направиме сè што е во наша моќ, бидејќи се е во наша рака за нашата држава […]