Ознака: еленор хенри

Живот

Ја исмејувале на Фејсбук: Следела нејзина одмазда. Ја молеле да не го прави тоа!

Една 22-годишна студентка од Австралија сосема случајно дознала нешто што колегите од факултет ѝ го прават зад грб.Имено, еден колега сосема случајно Еленор Хенри ја „вметнал“ во група на Фејсбук, […]