Ознака: Елен Камен

Вести

Се исполнуваат ветувањата: Груевски на состанок со министри и градоначалници

Меѓу народот сме препознаени како политичка гарнитура која стои зад дадениот збор, политичари кои ги остваруваат дадените ветувања и работат на исполнување на барањата и потребите на граѓаните. Ние го […]