Ознака: Елен Помпео

Сцена

Ѕвездата на серијата „Вовед во анатомија“: Остарев пред камерите и сега НИКОЈ НЕ МЕ САКА!

Годините секогаш биле проблем за актерките во Холивуд. Актерката Елен Помпео (46), која е најпозната од серијата „Вовед во анатомија“, проговорила за дискриминацијата на жените во Холивуд, кои се над […]