Ознака: Елида Зилбери

Вести

Еве како се ФИНГИРА отворено општество!

Добро  е познато  дејствувањето на Фондацијата  „Отворено општество “ во Македонија.На чело на втората организација членка на конзорциумот Фонсација „Метаморфозис се Бардил Јашари, кој  претходно работел  во „Отворено општество“, и […]