Ознака: Елизабета Втора

Сцена

Британската кралица има предмет кој се смета за проколнат

Британската кралица Елизабета Втора во своја сопственост има предмет, за кој легендите велат дека додека го поседува жена, сѐ ќе биде во ред. Кох-и-Нур или „Брдото на светлината“ долго време […]

Сцена

Кралицата Елизабета има таен профил на Фејсбук

Кралицата Елизабета Втора користи еден од најсофистицираните смартфони во светот и многу сака да разговара на телефон, а како што пишуваат англиските медиуми таа има и таен профил на Фејсбук.На […]

Tweet

Кралицата Елизабета Втора го напиша ПРВИОТ ТВИТ. Еве што им порача на луѓето!

Иако за објавите кое британското кралско семејство сака да ги споделува со светот е заслужен администратор, кралицата Елизабета одлучи работата да ја преземе во свои раце.Британската кралица Елизабета ll неодамно го прослави […]