Ознака: Елизабета Зисовска

Вести

Сертификат за акредитација доби Универзитетската Клиника за нефрологија

Сертификат за акредитација доби Универзитетската Клиника за нефрологија, која по неодамна спроведеното надворешно оценување од страна на експертски тим на Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствените установи, ги исполни задолжителните критериуми и […]