Ознака: ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕВСКА МИЛЕВСКА

Вести

Целосно е обновен вредниот фрескоживопис во манастирот „Успение на Пресвета Богородица“ во с. Велушина

Целосно е обновен вредниот фрескоживопис во манастирот „Успение на Пресвета Богородица“ во с. Велушина, Битолско, исклучително значаен споменик на културата кој поседува хронолошки сликарски слоеви од 12 до 19 век.Ова […]

Вести

Канческа- Милевска: Спроведуваме голем број на проекти кои се од огромно значење за граѓаните

Во рамки на средбите со граѓани кои високите функционери на ВМРО-ДПМНЕ ги остваруваат со граѓаните низ Македонија, вчера во Гевгелија беше Елизабета Канчевска Милевска.На овие средби, граѓаните разговараат за нивните […]

Вести

Канческа-Милевска: Направен е еден голем позитивен чекор во делот на културата

Генерално, политиката на ВМРО-ДПМНЕ е да се инвестира и да се унапредува секоја област од нашето живеење како и од нашиот севкупен развој на Република Македонија. Досега можевме да видиме […]