Ознака: ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕСКА МИЛЕСКА

Вести

Културата и проектите за заживување на културниот живот се во фокусот на Владата

Културата и проектите за заживување на културниот живот во Македонија се една од главните фокус точки на Владата.Она што во изминатите неколку години е направено во областа од културата и […]