Ознака: Елизабет Мваве

Вести

Шокантно признание на медицинска сестра: Имам заменето околу 5000 бебиња, нека ми простат за проблемите

Елизабет Мваве е медицинска сестра која признала дека од забава, во текот на 12 години, додека работела во болницата The University Teaching Hospital во Замбија, заменила околу 5 илјади бебиња. […]