Ознака: Елизабет Харли

Сцена

Има 52 години, а тело од сништата

Елизабет Харли е една од најзгодните актерки која, како што поминуваат годините, изгледа се подобро. Свесна за својот сјаен физички изглед, но и младоликост, 52-годишната Харли редовно објавува фотографии на […]