Ознака: Елисејски договор

Издвојуваме

Одбележување на 54-тата годишнина од потпишувањето на Елисејскиот договор

Амбасадата на Германија и Францускиот институт во Скопје имат чест да ве поканат на одбележувањето на 54-тата годишнина од потпишувањето на Елисејскиот догоовр, со којшто беше официјализирано француско-германското пријателство.По тој повод, в […]