Ознака: елис силвер

Занимливости

Револуционерно откритие: Луѓето не еволуирале на Земјата, а болките во грбот се клучен доказ за тоа!

Според контроверзната книга која ја напиша признат заштитник на животната средина и еколог д-р Елис Силвер, луѓето не еволуирале заедно со другите облици на живот на Земјата.Всушност, човештвото вооопшто не […]