Ознака: Елиф

Црна хроника

Сестрите секојдневно се сеќаваат на малата Елиф која исчезна во поплавите во Сингелиќ пред три години

Осумгодишната Ерина и седумгодишната Ермина се сестрите на Елиф, која исчезна за време на поплавите што пред три години го зафатија регионот на Сингелиќ. Тие сѐ уште имаат свежи сеќавања […]