Ознака: Ели Киригер

Здравје

Научниците предупредуваат дека веднаш треба да престанете да ја пиете оваа работа

Кога станува збор за домашни лекови, неколку работи се споменуваат толку често, а една од нив е и јаболковиот оцет. Многумина го сметаат како „лек“ за сè – од икање […]