Ознака: ЕЛКОЛЕКТ

Издвојуваме

Еко акциите на Елколект создаваат добри навики

По завршувањето на наградната игра „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ“, показател за успешно реализираната акција на Елколект е фактот што Еко-магацините на Елколект во општините Ѓорче Петров, Карпош, Берово, […]

Издвојуваме

Наградната игра на Елколект ќе трае до 26-ти декември

• „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ“ во Ѓорче Петров, Берово, Карпош, Богданци и Гевгелија, ќе трае заклучно со 26ти декември • Заради големиот интерес, учеството во наградната игра во сите пет […]

Издвојуваме

Елколект совет: Да се подготвиме да даруваме и примиме на подарок електричен или електронски апарат

• Подгответе го домот за нов електричен или електронски апарат • Однесете ги дотрајаните стари уреди во Елколект магацините низ РМ • За жителите од 5 општини е во тек наградната „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ […]