Ознака: Елмир Кудузовиќ

Балкан

Незапаметена трагедија: Загинаа три учесници од Големиот брат – 9 години од смртта

Пред скоро 9 години регионот го потресе трагедија која сеуште се памети. Имено, тројца учесници во реалното шоу „Големиот брат“ сакаа да станат познати и славни, но судбината со нив […]