Ознака: Елна Кариќ

Сцена

Не издржа и пукна: Марија Шерифовиќ ја напушти земјата!

Приказната околу  наводната врска меѓу Марија Шерифовиќ со  мажената дизајнерка Елена Кариќ не стивнува. Марија имала сериозен разговор со  својата љубовница и  ја прекинала врската. Поради целиот скандал кој  се […]