Ознака: ЕЛТОН ЏОН

Вести

Елтон Џон мина две ноќи на интензивна нега поради можна смртоносна бактериска инфекција

Британскиот пејач Елтон Џон мина две ноќи на интензивна нега поради можна смртоносна бактериска инфекција. Тој ги откажа сите свои концерти до крајот на мај, изјави неговата портпаролка Френ Куртис.Според […]