Ознака: ел класико

Меѓународен фудбал

ФИФА против „плачковците“: Ел Класико повеќе никогаш нема да биде ист!

ФИФА планира да воведе ново правило, со цел да ги заштити судиите на фудбалските натпревари.ФИФА планира да го позајми ова правило од рагбито, кое овозможува со судијата да зборуваат само […]